torsdag 16 juli 2009

Min söta make....hahahaha


Jaha. Idag vaknade jag 5.47 av att min käre make drog timmerstockar så in i helv.... Jag sparkade och knuffade på honom 1000 gånger, men det hjälpte inte. Klockan 6.42 gav jag upp. Gick upp o satte igång datorn och kaffebryggaren. Nu sitter jag här med nyhetsmorgon på på tv:n. Ganska skönt att sitta helt själv en stund, men jag hade gärna kunnat sova nån timme till.

Igår var Janne på pokerkväll med killarna. Jag och Mickis kollade på en gammal Wallander-film. Innan det så var Petra & Alex här och fikade. Vilket yrväder han är den där lille killen. Riktigt charmtroll med överskottsenergi! Studsmattan fick sig en rejäl omgång. Hahaha. Precis när dom skulle ta sig hem så började det spöregna! Det verkligen bara öste ner. Jag sprang som en galning och plockade in dynor och grejer. Försökte hinna stänga alla fönster. Knappt så man hann med.

Jossan är iväg med Jesper till deras sommarställe. Dom kommer hem i kväll för i morgon ska vi åka till Lelle & Anne på fest. Vi tar nog med husvagnen så vi kan sova kvar. Vi ska grilla vildsvin och dricka gott. Blir nog trevligt.

Nästa fredag (24/7) är det dags för vår sommarfest. Tyvärr är det inte så många som sagt att dom ska komma. Många är även bortresta. Men vi som är här får ha kul!!! Alla våra kära vänner är välkomna. Det är bara att dyka upp.

Semestern är planerad. Vecka 31 åker vi till Ullared för att shoppa på Ge-Kås. Vi alla behöver nya kläder inför hösten. Mickis börjar högstadiet och Jossan börjar gymnasiet och vill ha lite nytt fräscht. När vi är där passar vi på att hälsa på Kari (Jannes kusin). Kanske vi kan sova kvar där en natt. Eller ta med husvagnen? Vet inte än. Vi får se.

Resten av sommaren blir vi hemma. Har lite små projekt att göra med huset och trädgården.

Lägger in en bild på Janne som Maggan tog när det var pokerkväll. Hahaha, kunde inte låta bli. Han är såååå söt.

Puss & Kram tills nästa gång.

1 kommentar: