måndag 28 september 2009

Här kommer alla känslorna på en o samma gång...

Hej! Tänkte skriva lite igen. Blir ju inte sååå ofta nuför tiden.
Helgen har varit stundom lugn stundom körig. Janne är så duktig med sitt snickeri. Han och Jesper jobbar som attan på bastun. Tror dom är väldigt sugna på en bastukväll. Dom räknar med att få inviga den i helgen. Vi får se hur det blir.

Lördagen snickrades det på dagen. Sen blev vi hembjudna till Tony och Paula. Dricka lite gott och umgås och ev gå ner på Grappa en sväng. Precis när vi skulle åka iväg till dom så fick vi höra att Tony var på väg upp till sjukhuset. Hans mage krånglade igen. Tyvärr blev han inlagd för provtagning. Rätt så dålig var han. Och vad jag vet så är han kvar där än. Var uppe hos honom en sväng i söndags. Han såg ganska pigg ut då, så förhoppningsvis får han komma hem snart. I vilket fall som helst så åkte vi till Paula och hade trevligt. En sväng till Grappa blev det oxå, men det var inte så kul där. Var väl hemma vid 01.30 ungefär.
Söndagen blev det snickra för Janne och Jesper. Jag och Jossan fixade lite i hennes rum. Borrade upp lite tavlor och hyllor. Blev riktigt bra. Nu är det bara ett par nya gardiner som saknas.
Nästa helg ska brorsan och Linda och tjejerna komma på middag. Blir nog en bastu för Janne & Jonas då. Ska bli kul. Saknar dom där små trollen (Alex & Zara). Vi ses alldeles för sällan. På lördag har Janne pokerkväll hemma hos oss. Då får väl jag och tjejerna mysa med film och godis nere i gillestugan. :)

I november har vi personalfest med respektive på jobbet. Har verkligen sett fram emot den. HUR ofta har vi fest med respektive?? Har nog aldrig hänt! Inte sen jag började där ialf, och det är ca 10 år sen. Tyvärr så visade sig det att Janne hade bokat in trav i sundbyholm just den dagen! Riktigt besviken blev jag. Nu är jag en sån som sällan säger nej. Visst har jag protesterat nångång och blivit sur när han ska iväg. Men jag har nog aldrig sagt ett NEJ. Och om jag skulle göra det så skulle han göra som han ville ialf. Vilket jag inte har nåt emot. Det tycker jag är bra. Jag skulle också göra det. Han säger att han hinner hem innan festen och kan vara med på både och. Han kunde ta det lugnt med ölen på travet....Men vi som känner Janne VET att det kommer inte ske. Dom ska träffas redan på fm med öl-frukost. Och jag vill verkligen inte att han ska dyka upp på vår fest småpottig och kanske ev komma lite för sent. Travet slutar runt 17. Sen ska dom ta sig därifrån. Av erfarenhet så vet jag hur mycke bilar och trafik det är från sundbyholm efter en sån dag. Sannolikheten att han ska hinna i tid till festen som börjar kl 18 är ganska liten. Jag vill inte gå på festen om inte Janne är med!! Jag tycker att han kan säga ifrån travet. Dom killarna träffas ju titt som tätt ändå. Under alla år som jag ställt upp på honom. När barnen var små och han var ute på spelningar var och varannan helg. Vem var hemma då? Alla pokerkvällar han har. Vem var hemma då? Hans firmafester. Vem var hemma då? Kryssningar med jobbet? Vem var hemma då? Förr när han spelade bowling och hade matcher på helgerna. Vem var hemma då? Tycker nu att han kan ställa upp för mig. Det här betyder mycket för mig! Och jag vill verkligen gå. Men för mig finns det bara två alternativ. 1: Janne åker på travet och jag stannar hemma. 2: Janne säger ifrån travet och vi går tillsammans på festen och har trevligt. Vi har inte pratat så mycket om det här, mest messat. Jag skriver som jag känner här för jag vet att han läser min blogg lite då och då. Kanske DU förstår mig bättre nu. Skulle betyda jättemycke för mig om du ville ställa upp för mig bara denna gång!

Oj, här kommer alla känslorna på en o samma gång! Längesen jag skrev så här mycke. Men nu när jag fått skrivit av mig lite så känns det genast mycke bättre. :)

Ps.
Efter att ha läst igenom detta så märker jag hur det låter. Så jag måste få lägga till.... Man kan tro att Janne ALDRIG ställer upp för mig. Men så är det verkligen inte!!!! Han är den bästa make man kan ha!! Det är bara det att detta är viktigt för mig, och jag blir ju besviken när det inte blir som jag vill. Men vi får se hur det blir......
Så, nu har jag skrivit klart för idag... :)

1 kommentar:

  1. Han förstår dug säkert vännen. Travet finns ju kvar men när blir nästa tillfälle för en sådan fest....
    Kram grannen

    SvaraRadera