söndag 22 november 2009

Long time no see






















Denna helg har varit lugn o fin. Fredagen var vi hemma hos mamma på middag. Vi hade en liten avskedsfest för min lillebror som stack till Australien igår. Tanken är att han ska vara borta i 1 år, men vi alla tror att han kommer hem tidigare, med tanke på att han har träffat den stora kärleken som väntar på honom här hemma. Förhoppningsvis så är han hemma i Mars igen. Kommer sakna dig, brorsan! Puss.

I lördags blev det hemma/myskväll. Kollade på nya Wallander och så var det ju premiär på "Robinson". Somnade sen som vanligt i soffan. Social? Näää...

Just nu står jag med datorn nere i källaren. "Bor" i tvättstugan idag! Tvättar o manglar. Janne har skrapat och grundmålat listen runt badrumsfönstret. I morron kommer målaren och gör det sista. SEN är det heeeeelt klart i badrummet. Vi blev så jäkla nöjda. Kanonsnyggt. Nya tapeter blev det i hallen oxå. Den var lite "vågad", Men det blev oxå riktigt snyggt! Kanske dax för en "invigningsfest". Bastun är ju klar den oxå..... Mycke nytt nu här hemma. :)
Nä, dax att fortsätta mangla så högen tqar slut nångång!!!

Puss & Kram

1 kommentar:

  1. Gudars vad snyggt det blev!!! Får komma in o ta en fika nån dag och kolla irl.
    Kram från grannen

    SvaraRadera